Tuesday, March 10, 2009

Dinner On 15th. Mac 2009

Salam rakan2,

Mesyuarat kecil pada 10 Mac 2009 di Auditorium telah memutuskan majlis makan malam akan diadakan pada 15 Mac 2009 jam 8.15 malam di Dusun Bay, Tanjung Malim. Sesiapa yang ingin turut serta sama ada sendirian/bersama pasangan/sekeluarga, sila maklumkan kepada Pn Rokiah atau Pn Che Norizam bagi proses tempahan bilangan yang ingin turut serta. Bayaran adalah sendirian berhad dan bergantung kepada apa yang rakan2 buat pesanan. Cuma kita makan bersama2 secara beramai2.

Kepada sesiapa yang nak reply dalam blog ini pun boleh. Sila letakkan nama masing2 dan berapa bilangan ahli keluarga yang akan turut serta. Tiada paksaan cuma kesedaran dan semangat setiakawan.

Terima kasih.

22 comments:

seri said...

Boleh saya join dan menyanyi..........

azamboy said...

I try my best to come,ana aku dua orang dan isteri..jumpa di sana

Anonymous said...

nak dengar suara seri Norhaliza menyanyi.You are welcome seri

ybs said...

aku berdua jer, aku dan wife...

mpmn said...

tolong tempah satu meja utk aku n keluarga. yg aku tahu khalil, ya lazim. ya ansori, zul peneng(teropong), n hafiz juga nak dinner di sana. tk

teropong said...

oleh kerana isteri aku tak ikut, boleh tak aku bawa kekasih aku. baru seronok.

teropong said...

hai ada juga malaun yg guna nama samaran aku nie.yg nak bawa girlfriend tu, kawan2 bukannya aku,tapi teropong yg menyamar. janganlah ekau guna nama nie banyak lagi nama2 lain.teropong lanunlah kau nie.nama nie aku dah register sejak azali lagi tau....

emzex said...

aku,khalil,dan double ya, kami nak tempah juga meja2 tu.
jangan lupa pn.rokiah...

mpmn tolong teropong betul2 sapa tu teropong.jangan ekau serkap jarang pulak. ekau tu banyak kali dah salah serkap.la nie ekau tengok muncul satu lagi teropong lanun tu....

Anonymous said...

Macam-macam ada.Ginilah kemeriahan blog kita ni.mudah-mudahan akan berpanjangan walaupun selepas konvo nanti. Aku sedih baca blog si usop kelana.selepas ini kita tak tahu apa yang akan terjadi yang tentunya kita semakin hari semakin tua, rumah kata pergi kubur kata mari.Bagai dedaun tua dan kering yang berguguran, sehelai -sehelai jatuh ke tanah.

Kembara Kelana said...

tahniah ppgb blog B, kerana respon ahlinya dan gurau senda dalam ruangan komen, dalam blog ppgb kumpulan A, nak tulis komen pun mereka tak mau, aku dah declare, setakat tu je aku dapat tolong sebab aku kepenatan dan tida respon positif dari ahli, [ faris tau kenapa ] so, aku berkelanalah kat blog kau orang..harap di terima

kedua tahnniah kerana dapat menganjurkan makan malam bersama kawan kawan, kumpulan aku..bab tu pun tak da respon, barangkali mereka lebih suka bersama keluarga mereka masing masing...so aku pun kenalah menari ikut rentak lagu

ketiga
tahniah siap ada mini reunion masa ambik jubah, group aku..ada lah dua tiga orang datang..tu pun tak dirancang..

kesimpulannya, dari persepsi aku, pendapat peribadi..semua kumpulan adalah sama namun komitmen antara ahli yang agak pelbagai dan berubah ubah...semoga berjumpa lagi dan selamat maju jaya

mpmn said...

sudahlah teropong jgn kau berduka kerana ada org yg menyamar nama kau. itu tandanya kau tu popular. aku cadgkan kau guna teropong laksamana doremi. teropong dia boleh mengetahui benda ajaib2.

kelana saborle. mungkin dia org sibuk sangat hingga tak ada masa nak jenguk blog. kau join ajelah blog kita org. kau pun dah jadi gb skrg ni.

seri kalau dtg bawalah kek sama.

Anonymous said...

kembara kelana,
tak apelah nanti aku akan sembang dengan kau bila masa aku terluang.Aku tahu kau laksana lombong emas yang perlu digali dan pengalaman yang banyak yang perlu aku dan kekawan lain kongsi bersama. nanti boleh aku jenguk blok kau

mpmn said...

emzek aku rasa pelik tengok kau punya respon pasal teropong. mcm sensitif sangat hg bila ada org menyamar jadi teropong. sudahlah teropong aku tahu sapa hg, lubang hidungmu tetap menjadi pujaanku.

musafirlalu said...

kembarakelana, dah mmg tabiat kau suka berkelana, takkan ler kami nak larang jika kau sudi berkelana di sini...

fidah said...

Kak Kiah,
Saya nak tempah tiga tempat malam tu.

Kembara Kelana said...

terima kasih terima kasih...

emzex said...

aku tak sensitif mpmn.cuma nak ingatkan saja sebab kau sentuh nama aku sbg teropong.

apa pun aku harap malam dinner nanti akan ada satu lagi pendedahan oleh penyamar2 blog ni.mcm malam tempoh hari, baru gah sikit.apa macam pendapat aku faris dan member2 lain.rozita tentu nak tahu kan.

kembara kelana, kau boleh berkelana diblog ni bila2 masa.no hal punya.syabas kerana dah jadi GB.laksanakanlah apa yg telah dipelajari.

rozita said...

Salam semua,
Hey dah dokek bonar hari konvo kita ye? Just round the corner! Selain meraikan hari 'kemenangan' kita setelah 3 tahun berkerja keras, teruja sungguh nak jumpe semua kwn. Ari ambil jubah tu hanya 25 orang je. Tak sabar nak jumpe geng sabahans, serawakians, Mek dan awe Kelantan serta Terengganu dan lain2, tentu meriahkan!!
Keghairahan meraikan hari bahagia tu bersama famili akan lebih seronok bila di kelilingi sahabat2 seperjuangannya. Betul tak kwn?
Kak kiah ...book me 6 tempat ok!
Kembara Kelana n Seri u are most welcome to joint in... sebenarnya bukan ada ape yg special sgt pun...namun faktor kejelekitan tu yg penting.
Hari ni I mengecapi usia ke 47 tahun... hadiah teristiwa ialah bila anak kedua I perolehi straight s 9As. Syukur alhamdulillah...

noris said...

Tahniah kepada kawan2 yang anak dapat keputusan cemerlang dalam SPM.Tahniah Ita....Ibu dan anak cemerlang dalam pelajaran.Anak kawan2 yang lain kalau boleh kongsi gembira.Tahniah kepada ibu2 dan bapa2 yang cemerlang.Alhamdulillah.......
semoga semuanya sihat.

kak kiah said...

Baguslah engkau orang ni sibuk-sibuk kat sekolah ada peluang untuk jumpa tetap tak mungkir janji. Kecil-kecil kumpulan yang sudi jumpa plan asal tetap takubah.Kak Kiah dah booking70 orang mungkin akan tambah lagi. Seri kau nak nyanyi ye? Bos Dusun Bay kata boleh, tak de masalah..Zam kau kena ada kalau tidak kurang tiang serinya.Mpmn kau kak kiah letak atas meja sebab special sikit. ybs macam biasa sebab dua orang. Doakan semuanya boleh beres.

Kak Kiah said...

Ita.. tahniah! untuk anak dan keluarga. Mungkin tahun 2009 ni tahun penuh kegembiraan ita suami juga keluarga. InsyaAllah.

Kak Kiah said...

akhir sekali "selamat dalam perjalanan" dan berjumpa di sana. InsyaAllah...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites