Tuesday, October 28, 2008

Takwim dan Kalendar Persekolahan 2009

Salam kepada rakan2,

Saya telahpun download kalendar persekolahan 2009 dan bina takwim persekolahan tetapi bagi negeri Selangor. Masih boleh diguna juga tetapi hanya masukkan cuti umum negeri masing2. Saya juga memasukkan cuti2 umum persekutuan dan negeri untuk dirujuk.

Sila ambil dalam Yahoo Groups kumpulan kita di :

http://groups.yahoo.com/group/ppgb5upsi/files/

ATAU :

Di Hyperlink di bawah :

Cuti Umum Persekutuan dan Negeri 2009

Takwim Persekolahan Selangor 2009

Kalendar Persekolahan 2009

Saya telah mula membuat perancangan bagi tahun 2009. Rakan2 bagaimana?

Terima kasih.

7 comments:

zaimz said...

Terima kasih faris atas maklumat kalendar dan takwim persekolahan. Pagi tadi saya buat mesyuarat pengurusan dengan semua pentadbir untuk membincangkan tindakan sebelum cuti sekolah dan juga menentukan tarikh-tarikh mesyuarat sebelum buka sekolah 2009 nanti.Saya juga dah edarkan takwim 2009 untuk diisikan aktiviti oleh pentadbir mengikut unit masing-masing walapun masing belum tahu tarikh-tarikh cuti..Maklumat you itu banyak membantu.
Sabtu ni meyuarat dengan guru-guru pula..

cikguyusof said...

Very good faris, tq very much. Tengah sibuk dgn pelbagai urusan ler ni....

mpmn said...

selamat sejahtera
wei kwn2.. mana yg dah buat perancangan utk 09 tu, sharelah. aku bkn nak tiru, faris. cuma aku suka tgk idea kwn2 yg bernas. mgkn blh diubahsuai dgn sek msg2 n diambil mana yg baik utk dilaksanakan di sek kita.
mz hg dah buat prestasi gb ke? email kat aku. aku nak copy format n mana2 yg sama akt/prcgn dgn aku. takkan itupun hg kemut kot.
bg cop tlg aku ya..
faris tqvm atas usaha murni hg ni.

Anonymous said...

mpmn, kau kalau nak apa2 drp aku email ler kat aku, insyaAllah aku akan beri dgn syarat apa yg kau mintak tu aku ada, kalau takde mcm mana aku nak bagi, betul tak?

cikguyusof said...

sori ler mpmn, komen kat atas tu aku yg post, tercepat sgt klik la hingga tak sempat nak bubuh nama, hehehe

emzex said...

bukan kemut,tapi blm buat lagi.sibuk dgn kursus.tak habis2 nak share,yg dia punya tak nak share. piiiiiraah. hehehehehe.

Anonymous said...

mpmn....pakar copy. asik nk tiru format je ni. hang bile lg nk kasi yg hang punye..asik nyimpan je ni.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites