Friday, July 4, 2008

Kuliah Fasa 8

Salam Sejahtera Rakan2,

Saya selaku penyimpan mohor besar gurubesar-gurubesar dan atas titahperintah yang mulia penghulu kita (CG Sabri) melalui SMS pada 4 Julai 2008 mengisytiharkan bahawa KULIAH PADA 7 JULAI 2008 AKAN BERMULA PADA PUKUL 2.00 PETANG.

Oleh itu jika sesiapa yang nak datang pada 7 Julai pagi tu, bolehlah.

Terima kasih.

4 comments:

ybs said...

assalamualaikum,

aku cadang nak datang pd ahad pagi, mcm mana ye? wife aku dah siap pun kemaskan barang2... hehehe, bersemangat ni nak menghabiskan pengajian! Tapi datang awal pun elok kan? boleh ler kita merehatkan badan secukupnya utk start berkuliah pd hari isnin nanti...

selamat kembali ke upsi buat semua kekawan dan hingga jumpa lagi, wassalam

goblog said...

assalamualaikum kawan-kawan.

TQ faris untuk maklumat terkini.aku pun dah dapat sms dari kawan-kawan.kali ni konfirm la kuliah mula jam 2 ptg.ingatkan depa melawak saja.

ybs,syabas kerana kuat semangat.tapi ingat.... isteri pack barang2 awal tu sebab apa? dia suruh belah awal2 kut.dok di rumah dok kacau dia saja...!!!???. he he he.tapi aku setuju juga datang awal sebab boleh rehat secukupnya tak lah kelam kabut sangat. aku mungkin bertolak pagi isnin kut, sebab geng yang sama dengan aku depa nak mai pagi isnin.depa kata tak puas lagi bersama keluarga.

ok lah see u all in UPSI.

cikgu yusof said...

assalamualaikum,

goblog, terima kasih kembali kerana ucapkan syabas atas semangat aku tu. Kalau tak bersemangat pun kena abiskan ler jugak study kita kat upsi tu sbb hanya tinggal satu fasa jer.

Ttg isteri aku tu, kau positif ler sikit goblog, dia nak jadi calon isteri mithali tu..., aku tak pernah kacau2 dia kat rumah, goda2 ada ler...

Pandai kau beri alasan yg kawan kau kata tak puas lagi bersama keluarga, ke kau yg tak puas2...tak nak ngaku pulak. Anyway aku ucapkan selamat jalan, bila2 ler yg kau nak bertolak, drive carefully dan take care.

bye, wassalam.

adely said...

INTERVIEW AT UNDEWEAR COMPANY

A man went to an underwear company for a job interview.

The manager says, "If you can answer these 3 questions right, the job
is yours!

We pack our underwear in 7-packs, 5-packs and 12-packs. Why?

The man thinks for a moment and replies:

"The 7-packs are for Malaysian men: one for each day of the week.

The 5-packs are for "Mat Salleh" men: one each for Monday to Friday, and
they don't wear underwear on weekends.

The 12-packs are for Banglas, Vietnamese, Nepalese and Indon men: one each for January, February, March, April, May, June, July, August ....."

HE GOT THE JOB...!!!!



KELAKAR MELAKAR FIKIRAN MEKAR, HATI TAK TERBAKAR KEPALA TAK BERAKAR ..FARIS JGN MARAH LAK..ABIS PLUANG AKU NAK WAT PROJEK 3 KAT SEKOLAH DIA TUH..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites