Tuesday, October 30, 2007

Hadiah Kenaikan Gaji Bagi PPPS DG41 dari DGA34

Berita baik! Durian Runtuh.

Kita akan dapat kenaikan 2 tangga gaji bila naik DG41 nanti. Rujuk Pekeliling Perkhidmatan Bil. 20/2007 di http://www.jpa.gov.my/pekeliling2/pp07/bil20/pp2007.pdf

4 comments:

ybs said...

ko ni faris kalu pasal pekeliling cepat je ko dpt, anyway thanks a lot, wa caya sama lu, itu lu punya bini sama daelah sama wa, itu pasat aa wa suspek sama lu. Lain kali aa kalu lu nampak wa dekat muar kasi tahan la sama wa, haiya bule belanja makan mi bandong lor... itu asam pedas palit jawa pun buleh, manyak selap o, itu tempat dekat dgn wa punya lumah la, bila2 lu balik lu punya bini punya lumah, dtg la palit jawa, wa tunggu sama lu, ok la kawan, wa chow dulu, no heart feeling aa...

puteradesa said...

Hamba bersyukur, alhamdulillah kalau dapat seperti itu, itulah yang dinamakan rezeki. Cuma hamba risaukan pengajian di upsi ini masih berbaki 3 fasa, bulan ogos 2008 barulah tamat. Moga-moga diberi Allah swt kekuatan dan kesihatan kepada kita, amin.

ybs said...

wahai puteradesa, ko buatlah kenduri besa-besa sikit jemput satu kampung bila dah lulus belajar kat upsi tu nanti. Jangan lupa jemput aku. Bulan ogos 2008 tu kalau dikira dan ditunggu memang terasa lama lagi tapi kalau dibuat tak tahu tetiba muncul ler dia. Memoga kita suma berjaya menamatkan pengajian ini.

kunan said...

Setahu saya 3 kenaikan. Pertama bergerak ke mata gaji terdekat, Kedua Hadiah kenaikan gaji (HKG) dan ke tiga penyelarasan mengikut contoh pekeliling tersebut, tapi tak tahulah pulak cara sebenar.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites